It is currently Sun Oct 17, 2021 2:56 pm



All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Jan 08, 2010 4:57 pm 
Offline
Senior Member
Senior Member

Joined: Fri Apr 20, 2007 6:55 pm
Posts: 44
Location: Newark, Delaware
So here we go i replaced the sending unit with a gm one now it cranks for 30 seconds to hit 40 lbs before the fuel pumps allows fuel and then it starts ............any help out there is this normal :lol:

_________________
I own an 82 Collectors edition , and a 78 Pace car


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 13, 2010 8:24 am 
Offline
Veteran Forum Member
Veteran Forum Member

Joined: Fri Oct 08, 2004 8:31 am
Posts: 58
Location: Pasadena, Texas
Does it really take 30 seconds, because that is too long, it should happen in about 5? How about overridding the OP switch and see how long it takes?

donald


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron

Original Replacement Car Auto Decals, Graphics, Stickers for GM, Mopar, Plymouth, Dodge, Ford and AMC; Trans Am, Formula, Firebird, Camaro, Z28, Corvette, El Camino, Chevy and Mustang.



Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group